3D Yazıcı Reçinesi Kalibrasyon Pozlama Bulucusu.

3D Yazıcı Reçinesi Kalibrasyon Pozlama Bulucusu.
Reçine kalibrasyon test cihazı olarak da bilinen reçine pozlama bulucu, reçineniz için en iyi pozlama ayarlarını hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayan bir test yazdırma dosyasıdır. Bu yazımızda sizlerle üç adet reçine kalibrasyon bulucu paylaşacağız.

Phrozen XP Finder

Photonsters'ın Resin XP2 Doğrulama Matrisinden biraz daha kalın olan 3 mm kalınlığındaki Phrozen XP Finder, sonuçları üretmek için yalnızca 20 dakika (Mono-LCD ekran kullanarak) alan, kullanımı kolay bir poz bulucudur. Phrozen XP Finder'da bulunan metni, sütunları, panoları ve çizgileri gözlemleyerek az pozlanmış ve fazla pozlanmış baskılar arasındaki farkı anlamayı öğrenin. Çabuk menzile girin!


Resin XP2 Validation Matrix by Photonsters

1,4 mm kalınlığındaki XP2 Doğrulama Matrisi süper hızlı yazdırır ve sonuçların üretilmesi yaklaşık 10 dakika sürer (Mono-LCD ekran kullanılarak). 3D baskı, reçine baskının biraz fazla pozlanmış olup olmadığını gösterecek, ancak aynı zamanda hızlı bir şekilde menzile girmenize yardımcı olacaktır. XP2 doğrulama test baskısını ayarlamak için bir dilimleme yazılımı kullanırken, lütfen katman sayısını 4'e ve geçiş katmanı sayısını 0'a ayarlayın.


Photocentric XY full Test

Fotosentrik XY tam Testi
66x119mm XY tam test baskısı, neredeyse tüm LCD ekranınızı kaplar. Hem reçine pozlama bulucu hem de LCD/LED testi olarak çalışır. 


Ameralabs Town Print

Ameralabs Kasabası Yazdır
Ameralabs Town baskısı, piyasadaki en doğru reçine pozlama bulucularından biridir. Ancak, bu baskının üretilmesi biraz zaman alabileceğinden, menzile girmek için XP2 doğrulama testini kullanmanızı ve ardından reçineyi doğru bir şekilde çevirmek için Ameralabs Town baskısını kullanmanızı öneririz.


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.